Loading...

Cloud software

Al je bestanden binnen handbereik

Cloud software op maat van je bedrijf zorgt voor een boost in efficiëntie. In een klik of swipe heb je alle belangrijke info ter beschikking, waar je ook bent.

Stel je voor: je bent bij een klant op bezoek en hebt bepaalde informatie nodig. In een recent verleden had je die moeten meesleuren op papier of kopiëren naar je laptop. Gedaan met die rompslomp. Je meldt je eenvoudig aan op je eigen software en haalt direct alle bestanden op die je nodig hebt.

Ben je onderweg of wil je een dagje van thuis uit werken, en heb je bepaalde info nodig? Geen probleem, je klantenbestand zit verweven in de software.

Ontdek het hier!

Werkwijze

Analyse

Wie niet meet, niet weet. We analyseren eerst al je bestanden en data. De resultaten gieten we in een voorontwerp. Geef je groen licht na deze analyse? Dan begint de eigenlijke ontwikkeling van de software.

Ontwikkeling in fases

De softwareontwikkeling gebeurt in één of meerdere fases, afhankelijk van de grootte van je project. We voorzien tussentijdse testfases zodat we eventuele onduidelijkheden of onzekerheden kunnen aanpassen.

Succes!

Cloud software op maat maakt de informatieflow binnen je bedrijf efficiënt en eenvoudig. Weg met alle ongemakken: al je werknemers genieten van de software-ervaring die je bedrijf verdient.
Contacteer mij