Loading...

Webdesign

Meer uitstraling, meer bezoekers

Je website is je online visitekaartje. BewareIT ontwerpt en ontwikkelt voor jou een gebruiksvriendelijk webdesign dat past bij de uitstraling van je bedrijf. Bovendien zorgen we ervoor dat je website perfect weergegeven wordt op smartphone en tablet.

En natuurlijk wil je dat Google je meteen vindt. Met ‘Search Engine Optimalisation’ of SEO optimaliseert BewareIT je website voor de zoekresultaten. Op die manier helpen we je om meer relevante bezoekers naar je website te loodsen.

Onze werkwijze? We verwelkomen je graag in ons kantoor of komen tot bij jou om de koppen bij elkaar te steken. Zo vaak als nodig is. Als we je project maar helemaal volgens jouw behoeften kunnen invullen.

Ik zorg ervoor. Naar Portfolio

Modern design

Webdesign is vormgeving en structuur met elkaar verbinden. BewareIT bouwt niet zomaar een website die er goed uitziet. Wij zorgen ervoor dat hij je bezoekers bij de hand neemt en in een klik op weg helpt naar alle nodige informatie. Gebruiksgemak ten top.

Responsive

Natuurlijk wil je een website die zich aanpast aan smartphone, tablet en notebook. Met een responsive webdesign zorgen we voor een optimale weergave op verschillende schermgroottes. Zo ben je helemaal klaar om ook de mobiele wereld te veroveren.

Hoog in Google

Meer bezoekers op je website? Dan moet je scoren in zoekmachines. Met een cleane en geoptimaliseerde code (SEO) zorgen wij ervoor dat je website straks bovenaan de zoekresultaten prijkt.